LOTD: Summer Vibe (using BeautyUK Cosmetics)


Va mai aduceti aminte ca acum aproximativ 1000 de ani obisnuiam sa prezint si machiaje pe acest blog? Vag, nu-i asa? :)) A trecut mult prea mult timp de cand v-am prezentat un machiaj si mult prea mult timp de cand pot sa zic ca m-am machiat in adevaratul sens al cuvantului. De obicei mizez pe rujuri puternice, pentru ca este mai rapid si un astfel de machiaj imi permite sa dorm mai mult dimineata, decat sa fac ceva mai elaborat la ochi! Asta e...vara in domeniul turismului este o perioada de foc, probabil ca de la toamna voi fi mai linistita si mai putin obosita si voi avea timp sa ma si machiez asa cum imi doresc eu!:))
A! Si sa va mai zic ca iar mi s-a stricat cablul de alimentare de la laptop si ca stau fara de vreo doua saptamani? Just my luck...(Pentru weekend am "furat" cablul de la lucru, naughty Anda!:)) )

Dar sa trecem la ce vreau sa va prezint eu de fapt astazi, si anume un machiaj in culori vibrante, de vara! Pentru a-l realiza am folosit doar produse BeautyUK (in afara de sprancene), iar daca va place, voi filma astazi si un tutorial pentru el! Nu stiu cand voi apuca sa-l si editez din cauza problemelor cu laptopul, dar gasesc eu o solutie! Just let me know if you want one!

Products used / Produse folosite:
 Face: 
BeautyUK Perfect Matte Foundation - 01 Beige
BeautyUK Face Powder
BeautyUK Bronzer
BeautyUK Blusher - Buff

 Eyes:
BeautyUK Metallic Sparks Eyeliner - Gold
BeautyUK Eyeshadow Collection - Day and Night (Colors: 1,2,4,5- first row, 6,7,8,9- second row)
BeautyUK Line & Define - Black
BeautyUK Lash FX Mascara - Black

Lips:
BeautyUK Lisptick - Cupcake
BeautyUK Plump & Pout Lip Gloss - Clear

*Earrings:  Romwe
Hope you liked it!
Kisses,

Share:

0 comentarii