CC Cream de la Elmiplant – Perfectiunea tenului in doua litere

*comunicat de presa


Gamele Elmiplant SKIN MOISTURE și SKIN REPAIR s-au extins, lansând cremele Colour Correction (CC). Acestea reprezintă noua generație de creme BB (Blemish Balm), „copiii-minune” din lumea beauty. Cu proprietăți „all-in-one”, CC Cream oferă hidratare, acoperire, corectarea nuanței tenului, iluminare și protecție împotriva razelor ultraviolete, în timp ce reduce liniile fine şi dimensiunea porilor.

Îmbogățite cu pigmenți minerali și ingrediente active 100% naturale, și potrivite pentru toate tipurile de ten, cremele CC de la elmiplant conferă pielii un aspect lipsit de imperfecțiuni. Textura lejeră asigură o absorbție ușoară, oferind instant tenului un ton natural şi senzaţia de catifelare. Indiferent de tipul de cremă CC Cream ales, acestea se demachiază extrem de uşor.


Elmiplant SKIN MOISTURE Colour Correction Cream 
(50 ml, 18 lei)

Crema hidratantă multi-efect este disponibilă în două nuanţe, deschis şi mediu. Se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 20-35 ani, oferind, printr-un singur gest, o serie de beneficii de care pielea are nevoie:

♥ uniformizează nuanța pielii și păstrează un ten radiant de-a lungul zilei, datorită pigmenților minerali și ingredientelor active naturale conținute;
♥ acoperă imperfecțiuni precum coșuri, pete, semne ale oboselii și riduri fine;
♥ luminează tenul, punând în evidență tonul său natural;
♥ oferă hidratare imediată ce durează până la 24 de ore, datorită extractului de gutuie 100% natural și a HYDRO-NUTRIENT 24H;
♥ pătrunde rapid în piele datorită formulei sale lejere, în timp ce conferă acoperire optimă;
protejează pielea împotriva razelor ultraviolete – factor de protecţie solară 20 – și, implicit, de îmbătrânirea prematură.


Elmiplant SKIN REPAIR Colour Correction Cream 
(50 ml, 29 lei)


Crema anti-îmbătrânire și fermitate multi-efect, indicată femeilor cu vârste cuprinse între 45-55 ani, oferă o serie de beneficii, care se află la o aplicare distanță:

♥ uniformizează nuanța pielii și păstrează un ten radiant de-a lungul zilei, datorită pigmenților minerali și ingredientelor active naturale conținute;
♥ acoperă imperfecțiuni precum pete, semne ale oboselii și riduri fine;
♥ conferă tenului luminozitate, punând în evidență tonul său natural;
♥ regenerează pielea, stimulându-i metabolismul, datorită extractului de caviar 100% natural;
netezește aspectul pielii;
♥ oferă hidratare imediată ce durează până la 24 de ore;
reduce ridurile datorită conținutului său în Ceramide, ce corectează și repară stratul lipidic protector al pielii, ajutând la recăpătarea elasticității și a fermității;
♥ după numai 4 săptămâni, adâncimea ridurilor este vizibil diminuată, în timp ce numărul ridurilor este redus;
textura bogată pătrunde rapid în piele, în timp ce conferă acoperire optimă;
protejează pielea împotriva razelor UV, prevenind apariția ridurilor și a pigmentării – SPF 20.


Sănătatea pielii este principala noastră preocupare, de aceea formulele elmiplant nu conțin parabeni sau parafine şi se bazează pe efectele ingredientelor naturale. Toate produsele brandului sunt testate dermatologic.


P.S.: Puteti citi AICI parerea mea despre Elmiplant SKIN MOISTURE Colour Correction Cream
(urmeaza si un review amanuntit).Kisses,

Share:

0 comentarii