Lotiunea micelara Elmiplant – Solutia perfecta pentru un ten curat si o piele fericita

*comunicat de presa


Laboratoarele de cercetare Elmiplant: locul unde se întâmplă minuni. Elmiplant lansează loţiunea micelară 3 în 1, pentru că ştie cât de prețios este timpul tău și vrea să te ajute să îl folosești eficient. Însă cea mai importantă preocupare este îngrijirea delicată şi eficientă a pielii. Esenţa timpului şi grija pentru tenul tău se contopesc în cel mai nou produs Elmiplant, loţiunea micelară 3 în 1, cu extract de bumbac şi Hydro Nutrient – destinată curățirii și demachierii eficiente a tenului, buzelor și ochilor, prevenind deshidratarea.


Destinată îngrijirii pielii sensibile si uscate
Loţiunea micelară reprezintă echilibrul perfect dintre particule extrem de fine de ulei şi apă, curăţă eficient tenul, ochii şi buzele, printr-o singură mişcare. Datorită formulei avansate, captează şi îndepărtează machiajul şi impurităţile, lăsând pielea curată şi hidratată. Loţiunea este suficient de puternică încât să îndepărteze inclusiv machiajul rezistent la apă, însă delicată şi potrivită pentru pielea sensibilă și uscată. După utilizare nu este necesară clătirea cu apă sau folosirea unei loțiuni tonice.

Extract de bumbac si Hydro Nutrient
Formula este îmbogățită cu Extract de Bumbac 100% natural obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Bogat în proteine și minerale, extractul este ideal pentru pielea sensibilă, conferindu-i un aspect catifelat și suplu.
Hydro Nutrient este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Previne deshidratarea, menţinând aspectul catifelat al pielii şi conferă o senzaţie de confort.

Loţiunea micelară Elmiplant este soluţia ideală pentru a reduce din timpul dedicat curăţării tenului, îngrijind pielea în doar câteva mişcări şi făcând-o să radieze. La sfârşitul fiecărei zile încărcate,  tenul se bucură de o experienţă blândă, ce readuce starea de bine şi echilibrul pielii frumoase, sănătoase.

Hipoalergenic, fără parabeni, fără parafine, fără coloranţi.
Preţ recomandat: 13 lei.
Hugs,

Share:

0 comentarii