Caravana Keune Endless Beauty - Frumusetea este pentru orice femeie!

*comunicat de presa


Ne place sa spunem ca frumusetea este pentru oricine. In definitiv, orice femeie merita sa fie pusa in valoare, indiferent de varsta.

Provocarea caravanei Endless Beauty a fost sa propuna coaforilor solutii si idei de colorare pentru un segment variat de varsta, care de altfel alcatuieste marea masa a clientelor intr-un salon de coafura.
 
Astfel, echipa Keune  a dezvaluit  tehnci de colorare rapida, solutii de colorare creativa in salon dar si informatii tehnice de colorimetrie, in timp ce Victoria Schimbator a propus publicului  coafuri elegante si feminine dedicate unui segment larg de cliente, de la mama pana la fiica, aceasta fiind de altfel si tema evenimentului.  Recunoscut ca fiind un adevarat trend-setter, avand in spate mostenirea Sassoon, Catalin Lungu este unul dintre cei mai buni educatori din Romania. Avand o tehnica desavarsita, el  a propus publicului timisorean tunsori grafice, precise si spectaculoase.

Timp de 8 ore, publicul format din coafori  au asistat la demonstratii tehnice pas cu pas privind obtinerea celor mai in voga culori, tunsori si coafuri.
 
 
 
 
 
Efectul a fost cu atat mai mare datorita modelelor cu totul speciale: mamele si  ficele lor au devenit ambasadoarele Keune pentru o zi.  “Am renuntat la ideea preconceputa ca pe scena apar doar modele tinere si frumoase. Trebuie sa recunoastem ca intr-un salon de coafura acestea nu reprezinta clienta etalon ci mai degraba clienta aspirationala. Azi, am dorit sa aratam ca femeia este frumoasa la orice varsta, daca i se ofera solutiile potrivite varstei ei.” Spune Cristina Rosca- brand educator Keune.

 
Modelele au  defilat pe podium in rochii vaporoase, accesorizare cu brauri din piele lucrate manual si aplicatii pretioase, semnate Cristina Cernei. Tinutele au fost completate de sandale in nuante de bronz, create de designer-ul Cristina Bacio, iar machiajul a fost realizat de talentatul make up artist Oxana Novacovici-Bocancea si a sa echipa.

Hairstylistii timisoreni si-au gasit inspiratia in creatiile realizate de Victoria, Catalin si echipa Keune, fiind gata sa propuna acum clientelor solutii personalizate, indiferent de varsta, personalitate sau eveniment.

Despre Victoria Schimbator:
Renumit hairstylist si designer coafor, Victoria este originara din Republica Moldova insa renumele sau a depasit granitele tarii fiind foarte iubita si de catre publicul roman. Cu studii temeinice si constante in Rusia, Ucraina sau Marea Britanie, Victoria si-a format un stil personal in abordarea coafurilor speciale anume acela prin care reuseste sa obtina emotii la simpla vedere a creatiilor sale, asemeni unei opera de arta. Originalitatea, elegant si perfectiunea executiei dar si personalitatea sa aparte, ne face sa spunem ca Victoria Schimbator este o adevarata doamna a coafurii si un talent cu care merita sa ne mandrim.

Despre Catalin Lungu:
Catalin reprezinta mentorul a mii de tehnicieni care il denumesc simplu: “Omul care a adus tehnica Sassoon in Romania”.  La intoarcerea in tara, la inceputul lui 2010, pune bazele unei academii ce in scurt timp avea sa devina cea mai apreciata. Sustine peste 150 de seminarii, unde instruieste aproape 1500 de coafori din intreaga tara si ii reintroduce in lumea fascinanta a acestei frumoase meserii.

Despre Keune:

Keune Haircosmetics reprezinta unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale la nivel mondial. Infiintata in 1922, firma olandeza ajunge azi sa exporte produsele sale exclusiv profesionale in peste 80 de tari din intreaga lume, fapt ce plaseaza Keune drept o companie cu un cuvant important in acest domeniu. Misiunea Keune este aceea de a oferi produse si servicii de inalta calitate, dedicate profesionistilor si clientilor lor. Astfel, inventarea solutiei de permanent, fixativul non aerosol si gelul de par, reprezinta promisiuni indeplinite catre coafori si anume: inovatie, calitate si evolutie.
 
P.S.: Intr-o postare urmatoare am sa va povestesc despre experienta mea din backstage-ul acestui eveniment! A fost o zi minunata!

 
 
Hugs,


Share:

0 comentarii