Beauty Bloggers Summer Party, powered by Coty


Cine ar fi crezut ca voi ajunge la Bucuresti de doua ori intr-o luna? Trebuie sa recunosc, incepe sa imi placa si ma bucur sa descopar acest oras de fiecare data un pic mai mult. Doar drumul ala lung cu trenul ma omoara, ca altfel as fi pe-acolo in fiecare weekend! :)) Mai astept mult pana se inventeaza teleportarea aia? Mai cu talent, va rog! :)

Inca o data, Stefana si Camelia mi-au fost alaturi si m-au plimbat cam peste tot, insa de data aceasta am hotarat sa gust putin si din viata de noapte, care, credeti-ma, daca nu ati fost inca in Bucuresti, e A-M-A-Z-I-N-G! Ne-am super distrat si am dansat pana nu ne-au mai tinut picioarele - LA PROPRIU! 

Lasand asta la o parte, motivul vizitei mele a fost unul la fel de frumos si anume intalnirea de vara a beauty bloggeritelor, sustinuta de Coty si organizata cum nu se poate mai frumos de Ioana Dumitrache.

Event-ul s-a tinut in gradina Coty, care dupa cum veti putea vedea in pozele de mai jos, este minunata si s-a potrivit perfect cu aceasta intalnire! Timpul a trecut extrem de repede, am socializat cu bloggerite de care imi era dor, dar am si cunoscut altele noi, am mancat cele mai bune aperitive si am baut putin mai multe pahare de Sangria decat ar fi fost nevoie! :)) Pe scurt, o seara de succes! Abia astept sa va vad din nou, fetelor!

Va las cu pozele! ♥


Hugs,

Share:

0 comentarii