Concurs Nomasvello Sun&Safe: Piele bronzata si fara par

Stiai ca epilarea definitiva este eficienta si sigura chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia No+Vello Sun&SAFE?

Epilarea definitiva cu  IPL este singurul remediu impotriva foliculitei si este posibil acum si pe piele bronzata gratie tehnologiei SUN&Safe, patentata de Nomasvello Romania. In timpul tratamentului specialistii Nomasvello (No+vello) utilizeaza un gel conductor, care directioneaza lumina intens pulsata catre radacina foliculilor. Astfel, tratamentul este eficient si sigur, inlaturand pilozitatea nedorita si lasand pielea perfect catifelata.

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.


Daca locuiesti in Bucuresti, spune-mi ce inseamna pentru tine o piele ingrijita printr-un comentariu la acest articol si ai sansa de a castiga luna aceasta o sedinta de epilare definitiva pe piele bronzata!

Mai multe informatii pe www.nomasvello.ro

Deadline: 10.08.2015 - ora 23:59


L.E.: Castigatoarea concursului este:

Felicitari, Coman Monica Nicoleta!
Te voi contacta pe mail-ul introdus in formular pentru informatii!


Cu drag,

Share:

0 comentarii