9 trucuri de machiaj pe care le-am invatat de la Alexandru Abagiu!Ultima mea vizita la Bucuresti a fost awesome!!! Si asta in special pentru ca am avut ocazia sa particip la un workshop L'oreal, care l-a avut ca personaj principal pe Alexandru Abagiu, evident! Sunt foarte fericita ca am avut ocazia sa ma nimeresc in Bucuresti in perioada aia si sa aud secrete de machiaj de la una dintre persoanele pe care o admir cel mai mult in viata asta. 


Cu ocazia lansarii a mai multor produse L'oreal pentru machiaj, Alex a facut un workshop in care ne-a prezentat cum sa le folosim, dar ne-a vorbit si despre tendintele noului sezon. Nu ma mir deloc ca acum sunt obsedata de majoritatea produselor noi care s-au lansat, mai ales pentru ca acum stiu si cum sa le folosesc corect, asta pe langa faptul ca sunt super misto!

Sunt sigura ca despre tendinte ati tot auzit si ca sunt eu intarziata, asa ca astazi am sa pun accent pe niste chestii practice, invatate la acest workshop.1. Iti poti face contouring cu produse crema cu ajutorul unui buretel de tip beauty blender. Este mai usor decat cu pensula, iar daca nu sunteti foarte experimentate, sunt mai putine sanse sa gresiti. Estomparea se face si ea tot cu buretelul. Si blush-ul crema il poti aplica tot la fel.

2. Cand aplicati fondul de ten, nu uitati de gat si urechi! Verificarea nuantei fondului de ten se face dinspre maxilar spre gat si nu pe mana sau pe obraz. Nu uitati sa il intindeti pe gat, dar si pe urechi, pentru ca totul sa para uniform si natural.

3. Cand va conturati fata, nu uitati sa aplicati produsul USOR si spre urechi.

4. Unul dintre trucurile mele preferate pe care l-am invatat de la Alex, este sa folosesc blush-ul nu doar pe pometi, ci si pe podul nasului, pentru ca in momentul in care rosim natural, se vede si acolo. Rezultatul final este unul foarte fresh si chiar arata natural. Este un pas pe care eu nu il mai sar de cate ori folosesc blush!

5. Poti folosi spray-ul de fixare si inainte de a aplica machiajul, dar si dupa, pentru a-l face sa reziste mai bine. Tot acelasi spray de fixare al machiajului te va ajuta ca rimelul sa nu se mai transfere pe arcada.

6. Acelasi spray de fixare al machiajului il poti folosi pentru umezirea fardurilor de pleoape. Finalul va fi unul mai glossy si mai intens!

7. Aplica corectorul (pentru imperfectiuni) cu un ton mai deschis. decat fondul de ten. Acesta va oxida in momentul in care aplici pudra si va ajunge la aceeasi nuanta cu tenul tau.

8. Conturarea sprancenelor cu un rimel special pentru acestea se va face mult mai usor daca indoiti un pic periuta. Acelasi truc imi place sa il folosesc si pentru aplicarea tusului. Toate pensulele mele sunt indoite, pentru ca astfel ocoliti mai usor genele si puteti aplica produsul mult mai precis.

9. Cand conturati sprancenele, folositi o nuanta mai inchisa spre exterior si o nuanta mai deschisa spre interior. Intotdeauna partea interioara a sprancenelor trebuie lasata cat mai naturala, pentru ca altfel rezultatul va fi unul "desenat" si "fake".


Majoritatea produselor prezentate de Alexandru Abagiu au ajuns preferatele mele si le puteti gasi in clipul cu favoritele lunii martie! 


Si pe final, selfie-ul vietii mele! :))


With love,
ANDA ZELENCA

Share:

0 comentarii