Review: Cupio SPA


Nu am mai scris de atata timp un review incat am impresia ca m-am ruginit de tot! Dar lipsa mea de activitate are un motiv bine intemeiat, iar despre asta veti auzi probabil intr-un clip viitor.

Astazi vreau sa va vorbesc putin despre gama SPA de la Cupio, un brand timisorean drag mie, deoarece cumpar deja de o perioada buna de timp atat oje semipermanente si geluri de la ei, cat si gene false. Sunt incantata atat de calitatea gelurilor, cat si de calitatea genelor si nu am de gand sa le schimb curand, iar din acest motiv, am decis sa dau o sansa si noii lor game SPA. Asadar, am sa va vorbesc despre ele in ordinea in care mi-au placut, adica de la produsul preferat, la produsul cel mai putin preferat. 

Crema de maini organica cu iasomie
 Pret: 34, 50 lei
Este produsul meu preferat dintre cele pe care le-am incercat, deoarece este suuuuper parfumat, iar mirosul persista mult timp pe piele. Are si o textura mai grasa, iar daca aveti probleme cu mainile uscate, aceasta va fi ideala. Cantiatea este si ea chiar generoasa - 100 g. Pret: 54,90 lei
Textura extraordinara, usoara, iar mirosul este mi-nu-nat! Mi-a placut ca intra foarte repede in piele si nu lasa o senzatie lipicioasa. Untul de corp se mai gaseste in urmatoarele variante: Shea, Iasomie si Cocos & Cafea.


Pret: 54,90 lei
Problema mea cu produsul acesta este ca ma uit la el si parca-mi vine sa-l mananc! Arata delicios, miroase delicios, iar efectul pe corp este si el unul delicios! Este si foarte hidratant si lasa o senzatie usor uleioasa pe piele si trebuie clatit destul de viguros. Acesta este un lucru bun, deoarece pe langa efectul evident, adica cel exfoliant, mai si hidrateaza. Particulele abrazive nu sunt nici foarte mari, nici foarte mici si sunt suficient de multe pentru a creea efectul exfoliant.


Gel de dus si spumant de baie Orchid Flower
Pret: 39.90
Singurul produs care nu m-a incantat in niciun fel este acest gel de dus / spumant cu orhidee. Ma asteptam la un miros mai pregnant, dar din pacate acesta este aproape inexistent. Nici nu face prea multa spuma, deci nu prea poate fi folosit ca spumant de baie. Din pacate nu pot sa spun prea multe lucruri pro despre el in afara de faptul ca isi face treaba, ca oricare alt gel de dus.


Care sunt produsele voastre preferate de la Cupio?
Ati auzit de acest brand?


Hugs,


Share:

0 comentarii