Anda Who?

Prima ora din ultima zi a lui 2016 a sosit. E trecut de 12, e noapte, si parca am chef de scris. N-am trecut de mult pe-aici. Asa, cu o postare din suflet. De fapt, n-am trecut de mult pe aici nici macar cu postarile mele obisnuite de beauty. Anul 2016 a fost unul greu. Multe schimbari si trairi, in special in interiorul meu.

Ma simt ruginita si mi-e greu sa imi adun gandurile, dar vreau sa scriu cateva randuri pentru voi, cei care mai treceti pe aici. Nu am plecat. Nu renunt la viata mea in online. Doar ca mi-a luat ceva timp sa imi recunosc mie cateva lucruri. Si mi-am permis sa-mi iau o pauza. Vreau sa fiu aici doar atunci cand imi face placere, fara sa simt ca ce am de facut este o povara. 

Am inceput acest blog in 2010, acum aproape 7 ani, cand eram doar o copila. O copila foarte pasionata de machiaj. O copila cu mult timp liber. Acum sunt un adult, care lucreaza din greu si se straduieste sa-si imparta timpul liber cat mai bine, la fel ca majoritatea dintre noi. Mi-am luat timp liber sa ma gandesc ce imi doresc sa fac eu mai departe si despre cum vreau sa conturez acest blog. Sa reusesc sa spun cu voce tare ceea ce gandesc de ceva timp. Sa-mi recunosc mie. Sa recunosc si fata de voi. Acesta este faptul ca NISA DE BEAUTY NU MA MAI REPREZINTA IN TOTALITATE. 

M-am dezvoltat, m-am maturizat si mi-am conturat personalitatea intr-un mod de care ma mandresc. Simt ca am ce sa ofer. Simt ca pot sa va ofer mai mult. Si am sa o fac. Nu am rezolutii pentru 2017, pentru ca simplul fapt ca resetam niste date in calendar nu schimba nimic. Nu fac nici planuri. Am sa revin cu postari de beauty cand simt nevoia. Am sa revin poate si cu tutoriale. Insa cert este ca am sa revin si cu altceva. Singura mea dorinta este sa reflecte ce sunt eu acum, sa va placa si de ce nu, sa va ajute! Mai trec pe-aici. Promit. :)

Va iubesc si va doresc un 2017 minunat!
ANDA ZELENCA

Share:

0 comentarii